Hazerwoude-Dorp- Zaterdagmiddag is een fietser gewond geraakt door een aanrijding met een voertuig. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Roemer Voorweg met Loeteweg in Hazerswoude-Dorp.

Ook de traumahelikopter werd opgeroepen voor het ongeval deze lande nabij de incident locatie. Het slachtoffer is daarna vervoerd met de ambulance de arts van het MMT hoefde niet mee waarop de traumahelikopter weer kon vertrekken. Tijdens het incident is de kruising afgesloten geweest de politie heeft het incident onderzocht ook de Verkeers ongevallen analyse van de politie kwam ter plaatse om de toedracht van het ongeval te onderzoeken.

Foto’s Rens den Oude

Klik hier voor de website van Avilet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten