Rijnsburg – Dinsdagochtend heeft er bij een bedrijf aan de Vinkenweg in Rijnsburg een bedrijfsongeval plaatsgevonden.

Rond 9.45 uur gebeurde het ongeval waarvoor ook een traumahelikopter werd opgeroepen; deze landde voor het bedrijf. Het slachtoffer werd met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Wat er precies is gebeurd, is onbekend; de Inspectie SZW zal hier onderzoek naar doen.

Foto’s: Menno Plug

Klik hier voor de website van Avilet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten