Zevenhuizen- Donderdagavond is aan de Bonk in Zevenhuizen brand ontstaan in een houten chalet.

Rond 21.00 uur kwam de melding binnen van de brand waarop de hulpdiensten zich naar de locatie snelde. De brandweer schaalde op naar middelbrand waarop er extra voertuigen ter plaatse kwamen. Ter plaatse heeft in een houten chalet een felle brand gewoed. De brandweer schaalde de brand op voor de waterwinning.  De brandweer heeft nog sloopwerkzaamheden verricht om alle brandhaarden uit te krijgen. De brandweer melde dat de bewoner was gealarmeerd door een rookmelder.

Foto’s Joey Heijstek & Mathijs de Feyter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten