Noordwijkerhout- Vrijdagmiddag is door een vooralsnog onbekende oorzaak een voertuig tegen een woning aangereden in Noordwijkerhout aan de ‘s-Gravendamseweg.

Rond 20.30 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval aan de ‘s-Gravendamseweg. Ter plaatse is een voertuig tegen een woning gereden. De bestuurder van het voertuig is nagekeken in de ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

De brandweer heeft bij de woning een controle uitgevoerd of er geen instortingsgevaar was. De woning is flink beschadigd door de botsing met de auto. De auto liep ook flinke schade op.

Foto’s Wouter Hoeben & Jelle Corstens

Klik hier voor de website van Avilet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten