Krimpen a/d Lek  –  Op woensdagmiddag rond 15.30 heeft een aanrijding plaats gevonden tussen twee auto’s. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en hebben hulp verleend.

Het ongeval vond plaats op de rotonde waar de carpoolplaats aan gevestigd zit. Één bestuurder moest nagekeken worden in ter plaatse gekomen ambulance. De brandweer kwam ter plaatse en heeft hand en spandiensten verleend.

Het overige verkeer ondervond lichte hinder, er ontstonden geen lange files.

Foto’s Thomas van Kekem

Klik hier voor de website van Avilet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten