Zevenhoven- Donderdagavond is een voertuig op z’n kop in een sloot terechtgekomen dit gebeurde aan de Stationsweg in Zevenhoven.

Rond 22.30 uur kwam de melding binnen van het voertuig te water. Ter plaatse is er door een vooralsnog onbekende oorzaak een voertuig op z’n kop in de sloot belandt. De toegesnelde duikers van de brandweer zijn bij aankomst direct zoekslagen in het water gaan maken. De brandweer heeft met de kraan van de HV vervolgens het voertuig omhoog getakeld om ook een zoekslag onder de auto te maken. Na de diverse zoekslagen is er niemand aangetroffen in de sloot.

De auto zal door een berger uit de sloot worden gehaald.

Foto’s Josh Walet & Rens den Oude

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten