Zoeterwoude- Vrijdagmiddag is aan de N206 in Zoeterwoude een voertuig te water geraakt.

Rond 13.30 kwam de melding binnen van het voertuig te water op voorhand werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Ter plaatse is langs de N206 een personenauto door een vooralsnog onbekende reden met een nieuwprijs van 58 962 euro te water geraakt. De opgeroepen traumahelikopter werd gecanceld voordat hij ter plaatse kwam. De bestuurder is vervoerd door de ambulance.

Foto’s Rens den Oude & Jelle Corstens

Klik hier voor de website van Avilet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten