Noordwijkerhout – Vannacht werden de hulpdiensten opgeroepen voor een voertuig te water aan de Walserij in Noordwijkerhout.

Ter plaatse was door onbekende oorzaak een auto van de weg geraakt en in een sloot terecht gekomen. Na een blaastest bleek de bestuurster teveel te hebben gedronken waarna zei is aangehouden en meegenomen is naar het politiebureau. Een berger heeft het voertuig geborgen.

Foto’s: Jasper van Reenen en Wouter Hoeben

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten