LEIDEN – Op zaterdagavond is er een schoorsteenbrand ontstaan bij een woning aan het Meerhof in Leiden. Dit betrof een uitslaande brand waarbij de vlammen het schoorsteenkanaal verlieten.

De brandweer heeft m.b.v. de autoladder de schoorsteen kunnen ragen, wat mede door de hitte gepaard ging met een flinke vonkenregen. Uiteindelijk heeft men de situatie onder controle gekregen en zodoende erger weten voorkomen.

Foto’s: Menno Plug

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten