Leiderdorp – Een aanhanger met daarop een tank en reinigingsmiddelen voor dixi’s is maandagmiddag gekanteld op de N446 nabij de A4 bij Leiderdorp.

Hoe het ongeval kon plaatsvinden is niet bekend. De trekkende auto bleef wel overeind en de bestuurder kwam met de schrik vrij.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de aanhanger weer recht te trekken. Tijdens het incident was één rijstrook afgesloten. Afgelopen week zijn er al meerdere ongevallen gebeurd op diezelfde rotonde, diverse auto’s botste toen op de vangrail.

Foto’s Tom van Giezen

 

 

 

Klik hier voor de website van Avilet
 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten