Alphen aan den Rijn – Een jonge vrouw is maandagavond door een auto geschept nadat zij met haar elektrische step over de rotonde bij de Laan der Continenten reed. Ze raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval gebeurde rond 18.45 uur op de rotonde van de Laan der Continenten met de Dr. J.M. den Uylsingel. Het slachtoffer is ter plekke onderzocht door het ambulancepersoneel en vervolgens voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

De verkeerspolitie heeft ter plekke onderzoek gedaan en heeft de elektrische step in beslag genomen, dit omdat het verboden is om met een elektrische step op de openbare weg te rijden. De personenauto is door een bergingsvoertuig opgehaald.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Klik hier voor de website van Avilet
 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten