Nieuwerbrug – Op dinsdag middag rond 16.00u. is aan de Hoge Rijndijk een personenauto te water geraakt.Door het vergeten van de handrem is een geparkeerde auto in de Rijn terecht gekomen. Een berger is ter plaatse gekomen en heeft het voertuig uit de Rijn gehaald dit was een flinke klus. Vanaf de plek waar de auto in het water is gekomen is de auto 150 meter afgedreven en toen gezonken. Niemand is gewond raakte geraakt.

Foto’s Jippe Groenendijk en Rens den Oude

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten