OUD ADE – Op de vroege ochtend van dinsdag is er een woningoverval gebeurd aan de Hofdijklaan in Oud Ade. Hiervoor werd de Dienst Speciale Interventies (DSI) van de politie ingezet om de betreffende woning te betreden en veilig te stellen.

Het veiligstellen was snel gebeurd, waarop het onderzoek kon gaan beginnen. Zowel in de woning als in de omgeving wordt het onderzoek verricht. Mede hiervoor is de naastgelegen N446 afgesloten. Bij de overval zouden geen gewonden zijn gevallen. Meer informatie is op dit moment nog niet bekend.

Update 9.48 uur
De politie laat via twitter weten dat er in de woning een overleden persoon is aangetroffen en dat het uitvoerige onderzoek doorgaat.

Foto’s: Jasper van Reenen, Jelle Corstens en Josh Walet

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten