WADDINXVEEN – Aan het einde van de middag is er een ongeval gebeurd op de Containerweg in Waddinxveen. Een auto kwam de bocht om gereden en de bestuurder had te laat door dat er vervolgens een auto stilstond met de aanrijding tot gevolg.

Al snel bleek de bestuurder van het achterste voertuig bij een eerste indicatie te veel had gedronken. Hij is dan ook aangehouden en vervoerd naar het politiebureau. De bestuurder van het andere voertuig raakte niet gewond. Een berger heeft de beide voertuigen meegenomen.

Foto’s: Rob de Jong

Klik hier voor de website van Avilet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten