GOUDA – Op woensdagochtend heeft er een kop staart aanrijding plaatsgevonden op de Nieuwe Veerstal in Gouda. Bij de kruising met de Westhaven klapten twee auto’s op elkaar.

De bestuurder van het voorste voertuig is door de ambulancebroeders uit het voertuig begeleid en kon vervolgens wel zelf naar de ambulance lopen. Na een controle bleek hij niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. Het verkeer ondervond lichte hinder; in eerste instantie was de weg richting Stolwijkersluis dicht, maar werd later weer opengesteld. De politie leidde op dat moment het verkeer over één rijstrook.

Foto’s: Rob de Jong

Klik hier voor de website van Avilet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten