Noordwijkerhout – In de nacht van woensdag op donderdag, is een geparkeerde auto volledig verwoest door een brand .

De brandweer werd rond 02.00 gealarmeerd. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond het voertuig al volledig in de brand. Getuigen hebben personen weg zien rennen toen de brand is begonnen. Vermoedelijk is de oorzaak van deze brand brandstichting. De politie doet onderzoek.

Foto’s Menno Plug

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten