Gouda – Woensdag op donderdagnacht is er door zwaarvuurwerk veel schade ontstaan bij een voormalig Chinees restaurant aan de Walvisstraat in Gouda.

Begin van de nacht werd de buurt opgeschrikt door een harde knal. Ter plekke bleek de voordeur flink beschadigd te zijn door vuurwerk en diverse ruiten waren gesprongen, omdat er mogelijk ook brand was uitgebroken rukte de brandweer ook uit.

De brandweer heeft een nacontrole gedaan maar van brand bleek geen sprake, wel stond het pand vol met rook. De politie zal een onderzoek starten, afgelopen nacht werd Gouda ook al opgeschrikt door een explosie waarbij forse schade is ontstaan.

Foto’s Rens den Oude

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten