Leiden- Donderdagavond zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een gebouwbrand aan de Platijnstraat in Leiden.

De toegesnelde brandweer schaalde snel op naar middelbrand. Ter plaatse ging het om een uitslaande brand op een balkon de brand is doorgeslagen naar binnen in de woning. De woning bevindt zich op de 2de verdieping van het flatgebouw. De woning is flink beschadig door de brand.

Foto’s Wouter Hoeben, Jelle Corstens & Tom van Giezen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten