Zoeterwoude- Aan de Dr. Kortmanstraat in Zoeterwoude is Vrijdagavond een voertuig op z’n kop in een sloot terecht gekomen.

De bestuurder van het voertuig kon zijn voertuig zelfstandig verlaten waardoor de inzet van de brandweer niet nodig was. Een ambulance kwam ter plaatse voor de bestuurder van het voertuig. Tijdens het incident was één rijstrook afgesloten .

Foto’s Tom van Giezen & Jelle Corstens

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten