WADDINXVEEN – Aan het begin van de middag op Nieuwjaarsdag is er brand ontstaan in een tuin van een woning aan het Woubrechterf in Waddinxveen. Een kliko moest het hierbij ontgelden.

Bij aankomst van de brandweer waren omwonenden al begonnen met bluspogingen door een tuinslang in te zetten. De brandweer heeft het karwei vervolgens afgemaakt. Nadat dit was gedaan, is er met een warmtebeeldcamera gekeken of alle warmtebronnen daadwerkelijk weg waren. Dit bleek het geval te zijn waarop de brandweer terug naar de kazerne kon.

Foto’s: Rob de Jong

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten