Voorschoten- Vrijdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een gebouwbrand aan de Kniplaan in Voorschoten. Ter plaatse bleek brand te zijn in een bijgebouw van een woning.

Door het snel optreden van de brandweer kon overslag naar de naastgelegen woning voorkomen worden. De toegesnelde brandweer heeft de brand geblust en controles uitgevoerd of de brand volledig geblust was. TBO [Team Bran Onderzoek] van de brandweer zal ter plaatse komen om onderzoek te verrichten naar de oorzaak van de brand.

Foto’s Jasper van Reenen

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten