Alphen aan den Rijn – Oudejaarsavond zijn politieagenten en brandweermannen bekogeld met zwaar vuurwerk bij een buitenbrand in de wijk ‘Het Rooie Dorp’ in Alphen.

De jongeren gooide het zware vuurwerk richting de hulpverleners die zich daardoor terug moesten trekken. In de wijk waren diverse buitenbranden waardoor de brandweer ‘s-nachts wederom moest uitrukken.

Ruim twintig agenten waren nodig zodat de brandweer een veilige werkomgeving had om de diverse branden te blussen. Een vrachtwagen van de gemeente reed mee zodat direct alle brandbare spullen meegenomen konden worden.

Zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten