Boskoop – Bij de Boskoopse juwelier die sinds 1 december gevestigd zit in de Koninginneweg, Is in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken. De politie werd gebeld door buurtbewoners, die werden wakker van veel lawaai. Een vooralsnog onbekend aantal personen heeft de inbraak gepleegd. Het is onbekend of er daadwerkelijk een buit gemaakt is. De politie heeft deze zaak in onderzoek.

Foto’s: Rens den Oude

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten