Bodegraven – In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.15u. was de politie druk, met een verward persoon in de Brugstraat. De politie kwam voor dit incident met veel voertuigen ter plaatse. Het verwarde persoon gooide alles wat los en vast zat, richting de politie. De politie wist de persoon te overmeesteren, waarna deze met een ambulance is afgevoerd. Ook is een andere persoon meegenomen door de politie, wat de rol van 2e persoon is is niet bekend.

Foto’s: Rens den Oude

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten