Sassenheim- Zondagavond is op de Van Pallandtlaan in Sassenheim een ongeval gebeurd tussen een auto en een persoon. Een traumahelikopter werd hiervoor ook opgeroepen.

Rond 20.15 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. De opgeroepen traumahelikopter lande nabij het incident. Het slachtoffer raakte zwaargewond door het ongeval de arts van het MMT is meegegaan met de ambulance naar het ziekenhuis.

Het ongeval zorgde voor de nodige verkeershinder.

Foto’s Menno Plug

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten