Roelofarendsveen – Zondagavond heeft er op de Essenweg een bestelbus in brand gestaan. De hulpdiensten gaan uit van brandstichting.

Rond 23.25 werd de brand ontdekt in de geparkeerde bestelbus. De brandweer was snel ter plaatse, mede omdat de kazerne maar 250 meter van het incident staat. Door het snelle optreden van de brandweer kon men voorkomen dat de bestelbus volledig uitbrandde.

De hulpdiensten gaan uit van brandstichting, de politie zal een onderzoek starten.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten