Langeraar – Wederom heeft er een auto de bocht gemist op de Langeraarseweg-N446 tussen Woubrugge en Langeraar.

Zondagavond rond 23.15 uur belandde een automobiliste met haar auto in de sloot. Zij had de bocht gemist en raakte vervolgens van de weg. De vrouw kwam met de schrik vrij en raakte niet gewond.

Een berger heeft de auto uit de sloot getakeld. Het is niet de eerste keer dat een auto aldaar de bocht heeft gemist, 12 december j.l. gebeurde er een soort gelijk ongeval. Toen botste de auto echter op de vangrail.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten