Hazerswoude-Dorp – Dinsdagmiddag heeft er op de Gemeneweg-N209 tussen Hazerswoude-Dorp en Hazerswoude-Rijndijk een ernstig ongeval plaatsgevonden, hierbij raakte één persoon gewond en een andere automobilist kwam hierbij om het leven.

Omstreeks 12.45 botste de auto’s nog door onbekende oorzaak frontaal op elkaar. De hulpdiensten werden massaal opgeroepen om om de slachtoffers te redden. Voor één van de slachtoffers kwam de hulp te laat en overleed ter plekke. De automobilist van de auto die van de weg is geraakt is gewond naar het ziekenhuis vervoerd, zijn of haar toestand is niet bekend.

Vanwege het ongeval is de N209 dicht tussen de N11 en de Galgweg. De politie doet uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s Josh Walet en Tom van Giezen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten