Zevenhuizen- dinsdagochtend is op de A12 richting Den Haag bij afrit Zevenhuizen een vrachtwagen in brand gevlogen. De brandweer schaalde op naar middelbrand.

Rond 11.05 uur werden de eerste hulpdiensten opgeroepen voor de voertuigbrand op de A12. Even later werd er opgeschaald naar middelbrand waardoor er extra brandweer eenheden ter plaatse komen. De brandweer schaalde op wegens de waterwinning.

Door de brand was de nodige verkeershinder op de A12 richting Den Haag.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten