Roelofarendsveen – Woensdagavond is er in een woning aan het Zuideinde brand uitgebroken, de brand ging gepaard met flink wat rook.

De brand werd rond 23.15 uur gemeld. Omdat er meer manschappen nodig waren werd er opgeschaald naar middelbrand, hierdoor kwam er een extra tankautospuit ter plaatse.

Volgens een woordvoerder is er door stralingswarmte in de schoorsteenbrand brand ontstaan. Om de brand volledig te kunnen blussen moesten brandweerlieden sloopwerkzaamheden uitvoeren. Ook kwam er een ambulance ter plaatse, het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen.

Foto’s Wouter Hoeben

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten