BODEGRAVEN – Op het Voorplein in Bodegraven heeft op donderdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een vrachtwagen kwam daarbij in aanraking met een voetgangster.

Al snel werd de hele omgeving afgezet en lag het slachtoffer in de toegesnelde ambulance. De vermoedelijke oudere dame (zij was met een rollator) is uiteindelijk met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Ook het MMT werd bij aanvang van het vervoer van het slachtoffer opgeroepen voor een zogeheten rendez-vous, maar de lifeliner werd tijdens de vlucht geannuleerd. De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Jippe Groenendijk

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten