Langeraar – Op de Langeraarseweg tussen Langeraar en de Aardamseweg is vrijdagmiddag een auto op een boom gebotst. Hierbij viel één gewonde.

Rond 13.20 uur botste de automobiliste door nog onbekende oorzaak op de boom. De weg werd afgesloten en het slachtoffer werd ter plekke onderzocht door de ambulance dienst, het slachtoffer is hierna naar het ziekenhuis vervoerd.

Een berger heeft de auto opgehaald.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten