Reeuwijk- Zaterdagochtend werd de brandweer opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Veenmos in Reeuwijk. Ter plaatse ging het om een elektrische auto.

Rond 8.30 uur werd de brandweer opgeroepen voor de voertuigbrand. Bij aankomst van de brandweer kwam er rook en kleine vlammen uit de achterkant van het voertuig. De brandweer had het vuur snel onder controle. Wegens het gevaar bij elektrische auto’s met de accu heeft de brandweer een geruime tijd de auto goed gecontroleerd.

Foto’s Jippe Groenendijk

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten