Gouda- Zaterdagavond is de brandweer opgeroepen voor een buitensluiting aan de Botterwerf in Gouda. Ter plaatse hebben honden in een woning er voor gezorgd dat de voordeur niet meer open kon.

Rond 17.38 uur werd de brandweer opgeroepen voor de buitensluiting. De honden die zich in de woning bevonden hebben de haak bij de voordeur op slot gedaan waardoor de voordeur vanaf buiten niet meer open te maken was. De brandweer heeft hulp van de autoladder ingeschakeld hiermee konden ze via een dakraam de woning betreden.

Foto’s Jippe Groenendijk

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten