Alphen aan den Rijn – Zaterdag op zondagnacht was er wederom sprake van brandstichting in het Rode Dorp, ditmaal op de hoek van de Hugo de Grootstraat en de Jan Nieuwenhuijzenstraat.

Rond half 1 rukte de brandweer uit voor een melding van een gebouwbrand, ter plekke bleken het tientallen kerstbomen te zijn die in brand stonden tegen een container aan. De brandweer had het vuur snel onder controle. Na het blussen werd de container open gemaakt ter controle, in de container stonden diverse gasflessen.

Nadat er na de controle bleek dat de brand niet was doorgeslagen naar de container kon de brandweer weer retour. De politie doet onderzoek.

Met de jaarwisseling was het op diezelfde plek erg onrustig, toen werden hulpverleners bekogeld met vuurwerk.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten