Gouda – Maandagavond heeft er op de Bloemendaalseweg nabij de Hugo de Vrieslaan/Ridder van Catsweg een ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte een fietser flink gewond na een aanrijding met een auto.

Vanwege de verwondingen werd in eerste instantie ook het MMT gealarmeerd, deze bleek achteraf niet nodig en werd onderweg afgemeld. Het slachtoffer is ter plekke gestabiliseerd en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd.

De verkeerspolitie is op de ongevalslocatie een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s Thomas van Kekem

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten