Bergambacht – Maandagochtend rond 6.20 uur heeft er op de N210 bij Bergambacht een ongeval plaatsgevonden. Een motorrijder botste achterop de wagen van een weginspecteur van de Provincie Zuid-Holland die daar ter beveiliging stond vanwege een eerder incident.

Op het moment van de aanrijding zat de weginspecteur in zijn auto, die voorzien is van een led scherm waarop stond dat de weg deels afgesloten was. De weginspecteur kwam met de schrik vrij en raakte niet gewond. De motorrijder raakte wel gewond en ook de motor en de auto van de weginspecteur raakte beide flink beschadigd.

De weginspecteur stond op de N210 ter beveiliging van een eerder incident.

Foto’s ingezonden via WhatsApp (0626923930)

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten