Bleiswijk- Maandagavond is een voertuig te water geraakt aan de N209 Nieuwe Hoefweg bij Bleiswijk. In het voertuig zaten twee inzitenden.

Bij aankomst van de hulpdiensen zaten de twee inzittenden op het dak van de auto. De hulpdiensten hebben de inzitenden de kant op geholpen. Een ambulance kwam ook ter plaaste voor de inzittenden. Een berger heeft het voertuig uit het water gehaald.

Vanuit Hollands-Midden kwam er een duikteam uit Gouda ter plaatse.

Foto’s Rens den Oude

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten