Ter Aar – Op de Zevenhovenseweg nabij Ter Aar is maandagmiddag een vuilniswagen vast komen te zitten in de berm. De weg is hierdoor een tijd afgesloten geweest.

Volgens de chauffeur moest hij uitwijken voor een tegemoet komende vrachtwagen, hierdoor was het of de berm in of op de tegemoet komende vrachtwagen botsen. Hij koost voor de eerste optie en zakte toen flink weg met zijn vuilniswagen.

De chauffeur van de andere vrachtwagen reed vervolgens door. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de vuilniswagen weer met al zijn wielen op de weg te zetten. De Zevenhovenseweg is lange tijd afgesloten geweest tussen de Achtienkavelsweg en de N231.

Dit item is mede tot stand gekomen na tips via onze WhatsApp tiplijn. Heeft u ook een tip? Laat het ons weten via 0626923930!

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten