Stolwijk- Dinsdagmiddag zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een mogelijk persoon te water aan de Vaartweg in Stolwijk. Ter plaatse stond bij de slootkant een kinderfiets dit zorgde voor de melding van een mogelijk persoon te water.

De ter plaatse gekomen duikers van de brandweer hebben in het water gezocht hier werd niemand aangetroffen. Hierop konden de hulpdiensten weer retour.

Foto’s Thomas van Kekem

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten