Boskoop – De Alphense politie heeft in Boskoop een tekstkar geplaatst, dit om fietsendiefstal tegen te gaan. De tekstkar is geplaatst aan de Burgermeester Colijnstraat. De diefstallen vinden vooral plaats in de nabije omgeving van winkels. In de eerste week van 2021 werden acht aangiftes gedaan. Door de tekstkar neer te zetten wil de politie u waarschuwen, en attenderen dat u uw fiets op slot zet als u een boodschap doet.

Verdachte situatie? Bel 112!

Foto’s Rens den Oude

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten