Boskoop – Rond 3.10 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Dokter Hamburgerlaan in Boskoop. Bij aankomst was geen sprake van een gebouwbrand, wel stond een auto volledig in de brand.De buurtbewoners die de brand gemeldt hebben, hebben zelf een bluspoging gestart. De ter plaatse gekomen brandweer heeft de brand uiteindelijk geblust.

De politie meldt dat brandstichting niet uitgesloten wordt. Nadat de brand uit was is de brandweer gaan inpakken. Een bergingsbedrijf zal het voertuig ophalen.

Foto’s Rens den Oude

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten