Leiden – Rond 19.10 vanavond is een Coffeeshop aan de Nieuwe Beestenmarkt overvallen. De politie kwam ter plaatse en startte een onderzoek.De politie heeft meerdere omstanders gesproken. Of de overvaller iets buit heeft gemaakt is niet bekend. De Politie is op zoek naar een verdachte hiervoor wordt gebruik gemaakt van Burgernet: Verdachte situatie,2312CH,Leiden.Wij zijn opzoek naar een 25 jr.man,zwart masker,zwarte jas en broek.Man is weg richting de Oude Singel Tips? Bel nu 112

Foto’s Jelle Corstens en Tom van Giezen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten