Reeuwijk- Donderdagochtend is een vrachtwagen vast komen te zitten in een berm. Bergers zijn hiervoor ter plaatse gekomen.

De vrachtwagen heeft meerdere uren vastgezeten in de berm. De Reewal is tijdens de berging afgesloten geweest voor al het verkeer. Doordat de Reewal afgesloten was ontstond er verkeershinder voor het verkeer. De bergers hebben de vrachtwagen uit de berm kunnen halen.

Foto’s Jippe Groenendijk

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten