Waddinxveen – Zaterdagavond rond 18.30u. is de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand aan de Anna Paulownastraat in Waddinxveen. Er was sprake van brand in de schoorsteen van een woning.De brandweer heeft met behulp van een ladderwagen, de schoorsteen geramoneurd. Voordat dit kon gebeuren heeft de brandweer diverse sloop werkzaamheden uit moeten voeren omdat de ramoneur anders niet in het schoorsteenkanaal kon komen. Na het slopen is de schoorsteen geramoneurd. Hierna kon de brandweer inpakken en weer inzetbaar.

Foto’s Rob de Jong 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten