Moerkapelle- Op de Bredeweg in Moerkapelle is een ongeval gebeurd tussen twee voertuigen Maandagavond.

Iets voor 18:30 gebeurde het ongeval op de Bredeweg. Twee ambulances kwamen ter plaatse voor het ongeval. Één persoon is vervoerd met de ambulance. Ten tijde van het ongeval is de Bredeweg afgesloten geweest.

Beide voertuigen zijn flink beschadigd door het ongeval. Een berger zal ter plaatse komen voor beide voertuigen. De VOA is ter plaatse voor onderzoek.

Foto’s Rens den Oude

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten