Boskoop- Zaterdagavond is de Hoogvliet aan de Burgemeester Colijnstraat in Boskoop overvallen. De politie hield even later twee mannen aan in Waddinxveen.

Rond 20.30 uur kwam de melding van de overval op de supermarkt binnen. Ter plaatse zij achter de Hoogvliet twee telefoons op de stoep aangetroffen de politie heeft deze meegenomen. Even later heeft de politie twee mannen aangehouden in de omgeving van de Wingerd in Waddinxveen. De politie liet weten dat deze twee mannen mogelijk worden verdacht van de overval.

Bij de Wingerd in Waddinxveen is een lint om een scooter gespannen. Mogelijk gaat het om de vlucht scooter. Of/wat er is buitgemaakt bij de supermarkt is vooralsnog bij ons onbekend.

Foto’s Rens den Oude

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten