Waddinxveen – Vanavond heeft er een flink ongeval plaatsgevonden op de Zuidplaslaan in Waddinxveen.

Ter plaatse was door onbekende oorzaak een voertuig van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. Het slachtoffer dat op enige afstand van de auto op de grond lag is behandeld door het ambulance personeel en vervoerd naar een ziekenhuis. Een berger heeft het voertuig meegenomen. Ten tijden van de afhandelen van het ongeval is één rijbaan richting afgesloten geweest. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Rens den Oude

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten