Gouda- De politie is op dit moment aanwezig in Gouda voor mogelijke demonstraties en rellen. De situatie is op dit moment rustig.

Rondom de binnenstad zijn meerdere  wegversperringen gemaakt . Aan het begin van de Kleiweg is een container geplaatst waardoor de Kleiweg is afgesloten voor voertuigen. De Guldenbrug in Gouda is ook bewust omhoog om de toestroom richting de binnenstad te beperken. Ook hebben diverse winkels in het centrum maatregelen genomen, zo werden bij diverse winkels hout voor de ramen getimmerd om plunderingen tegen te gaan.

Vanmiddag heeft de burgemeester van Gouda ook een noodverordening afgekondigd wegens de onrustige avond gisteren.

Klik hier voor het bericht over de noodverordening in Gouda

Foto’s Josh Walet

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten