Gouda- Woensdagavond is de brandweer opgeroepen voor een nacontrole aan de Sparreweg in Gouda. Direct werd er ook een ambulance opgeroepen.

Rond 19.00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor de melding. Ter plaatse is in de woning aan de Sparreweg brand ontstaan in een keuken een zogenaamde vlam in de pan heeft plaatsgevonden. Één persoon raakte hierdoor gewond. Daarvoor is met spoed een ambulance ter plaatse gekomen. Nog een ambulance kwam ter plaatse voor een persoon die rook ingeademd heeft. De brandweer heeft een controle uitgevoerd in de woning.

Beide personen zijn per ambulance vervoerd.

Foto’s Jippe Groenendijk

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten